Miitomo van Nintendo ontvangt een grote en belangrijke update

10 november 2016 1 Minuut 0 Reacties
miitomo-app

Nintendo heeft een grote en belangrijke update uitgebracht voor de communicatie-applicatie Miitomo, die onder meer chat toevoegt. Mocht je de applicatie nog hebben staan op je Android- of iOS-apparaat, dan kun je de update nu elk moment verwachten.

Download de update voor Miitomo

Miitomo van Nintendo heeft een probleem: veel gebruikers zijn inmiddels al afgehaakt, waardoor het gebruik van de app voor de resterende gebruikers steeds minder interessant wordt. En dat weet de spellenboer, dus heeft die aan een grote en belangrijke update gewerkt. De update brengt onder meer chat met zich mee, waardoor het mogelijk is met je vrienden in de app te chatten. Niet op die manier waarop dat eerst gebeurde, door middel van het beantwoorden van vragen. Dat de app überhaupt zonder deze feature is gelanceerd, is een raadsel.

Daarnaast kunnen gebruikers nu de kamer waarin ze dagelijks staan, aanpassen. Zo kun je een ander behang en andere vloerbedekking uitkiezen. Style Central is een andere toevoeging: hierin kun je je outfits aan je vrienden laten zien, die vervolgens aangeven hoe mooi ze de creatie vinden. Daarnaast kun je nu ook de antwoorden van andere mensen inzien door naar Answer Central te gaan. Sidekick Mii is de laatste toevoeging, waarmee je een extra Mii-personage kunt toevoegen. Je kunt de update nu elk moment verwachten.

Miitomo

Reacties (0)