Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Motorola rolt de Android 7.0-update uit voor de Moto Z en Moto Z Force

Geschreven door
Geplaatst op22 november 2016, 10:14 CategorieAndroid

Motorola heeft bevestigd dat de Android 7.0-update vanaf deze week wordt uitgerold voor iedereen, voor de Moto Z en Moto Z Force. Daarnaast meldt het bedrijf dat de smartphones ondersteuning aanbieden voor de Daydream View, het vr-apparaat van Google.

Nougat voor Moto Z en Moto Z Force

Motorola meldt dat het bedrijf deze week begint met de uitrol van Android 7.0 Nougat voor de Moto Z en de Moto Z Force. Dat maakt de fabrikant zelf bekend via zijn eigen website. Dit zijn de twee nieuwe phablets die Lenovo, het moederbedrijf van Motorola, eerder dit jaar heeft uitgebracht. De uitrol geldt voor iedereen wereldwijd en zal vanaf deze week dus beginnen. Wanneer de update precies bij iedereen aankomt is moeilijk te zeggen. Maar dát de update binnenkort verschijnt, is zeker. Maar dit is niet alles dat wordt uitgerold deze week.

Want met de update naar Nougat, wordt ook de ondersteuning voor de Daydream View toegevoegd aan het arsenaal van de smartphones. Daydream is het virtual reality-platform van Google. Motorola wil graag benadrukken dat dit de eerste smartphones zijn die niet van Google zijn, die de ondersteuning krijgen. Je hebt hiervoor natuurlijk de Daydream View nodig, die helaas nog niet verkrijgbaar is in Nederland. Wel kun je de headset al in Duitsland kopen, voor een prijs van 69 euro. Houd dus je smartphone de komende weken in de gaten.

  • Delen:
Motorola Moto Z
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.