Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Na Apple wil ook Samsung topmodel Galaxy S7 Edge in jet black verkopen

Geschreven door
Geplaatst op21 november 2016, 23:10 CategorieAndroid

Jet black. Dat is de gitzwarte, glimmende kleur die Apple heeft geïntroduceerd met de iPhone 7. Deze opvallende pianozwarte kleur wil Samsung nu ook in zijn eigen topserie Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge invoeren.

Gitzwart en glimmend

Dat meldt een Koreaanse krant. Volgens het bericht komt Samsung binnenkort met een eigen ‘glimmende zwarte versie’  van zijn Galaxy S7. Over de Edge wordt niets gezegd. Ergens volgende maand zou de gitzwarte S7 al op de markt komen.

Ontploftelefoon

Samsung heeft hiermee weer een maniertje gevonden om de aandacht van het grote publiek af te leiden van het debacle rond de Galaxy Note 7. Die ontploftelefoon kwam aanvankelijk in de kleur ‘Coral Blue’ naar de winkels. Deze kleur is hierna naar de Galaxy S7-lijn gebracht. Nog een nieuwe kleur ligt in de lijn die Samsung is ingeslagen.

Onyx Black

Er bestaat al een zwarte Galaxy S7. Deze ‘onyx black’ versie – hierboven afgebeeld – is al vanaf de introductie van de nieuwe S7-lijn te koop. Die glimt al aardig, vanwege het glas voor en achter, maar de nieuwe zwarte telefoon schijnt nog enorm veel meer te glimmen. Bij de iPhone 7 is de jet black-versie overigens erg vatbaar voor krasjes. Dat geeft Apple zelf ook toe. Een hoesje wordt ten sterkste geadviseerd om de lak te beschermen.

Peiling

Overigens hoeft Samsung niet zo bang te zijn dat mensen die zich bewust zijn van het fiasco met de Note 7, het hele merk laten liggen. Dat blijkt uit een peiling onder consumenten die persbureau Reuters heeft gepubliceerd. Uit die peiling blijkt dat een kwart van de consumenten totaal niet op de hoogte is van het ontploffingsgevaar van de Galaxy Note 7.

Nog eens 27 procent die daar wel van af weet, koestert het merk Samsung en geeft aan zonder problemen weer een nieuwe telefoon van dit Koreaanse merk aan te schaffen. Het is Samsung dus aardig gelukt om het hele probleem met de ontploffende batterijen bij de Note 7 te houden.

  • Delen:
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.