Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Niantic verhoogt of verlaagt vechtkracht van alle monsters in Pokémon Go

Geschreven door
Geplaatst op21 november 2016, 22:51 CategorieGaming

Wie Pokémon Go speelt, zal het al hebben gemerkt: de ‘cp’ (combat power) van alle monsters is zojuist veranderd. Een Snorlax, Gyarados of Vaporeon zal nu enkele honderden ‘cp’-punten meer waard zijn. Een Victreebel, Weedle of Eevee juist minder.

Pokémonlijstje

Niantic heeft onaangekondigd deze update doorgevoerd. Spelers zullen verbaasd naar hun lijstje gevangen Pokémon kijken. Alles is veranderd, ook de volgorde van sterkste monsters.

Niantic heeft verklaard dat de nieuwe cp-verdeling de gevechten op de Pokégyms eerlijker maakt. Ook zegt Niantic in die verklaring dat er in de toekomst nog meer op dit gebied zal veranderen.

Verklaring Niantic

Hier is die verklaring:

Trainers,

We have made adjustments to the CP (Combat Power) of various Pokémon. Some Pokémon, such as Alakazam, Rhydon, and Gengar will have their CP increased. Others will have their CP lowered. These changes will allow a more balanced and competitive battling and training experience in Gyms. We will continue to adjust the CP going forward to improve the game balance when necessary.

The Pokémon GO team

 

Blij en kritisch

Sommige spelers reageren blij in gamefora, anderen zijn kritisch. Monsters krachtiger maken, kan door met veel moeite ‘stardust’  te verzamelen dat dan weer in een power-up kan worden gestoken. Sommigen hebben het idee dat ze dit helemaal voor niets hebben gedaan. Heb je een Arcanine, Blastoise of een Pikachu, dan zul je merken dat die lager op de cp-lijst staan.

Hieronder een complete lijst van Pokémon die nu ‘meer’  waard zijn, en Pokémon die juist minder krachtig zijn geworden. Let wel, er circuleren verschillende lijstjes. Er staat een sterretje bij monsters die nog niet door meerdere spelers zijn bevestigd. Ook zijn sommige lijstjes samengesteld door spelers, waar de Exeggutor op zowel de daal- als de stijglijst staat.

Meer CP

Alakazam

Gengar

Rhydon

Beedrill*

Butterfree*

Chansey*

Cloyster*

Electabuzz*

Flareon*

Golem*

Gyarados*

Jolteon*

Jynx*

Machamp*

Pidgeot*

Primeape*

Raichu*

Scyther*

Snorlax*

Starmie*

Tangela*

Tauros*

Vaporeon*

Minder CP

Arcanine*

Blastoise*

Charizard*

Dewgong*

Dragonite*

Exeggutor*

Golduck*

Lapras*

Nidoking*

Nidoqueen*

Poliwrath*

Slowbro*

Venusaur*

Victreebel*

Wigglytuff*

  • Delen:
Acer Iconia One 10 B3-A20
Android Lollipop (5.1)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.