Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nickelodeon komt met Play App voor kinderen

Geschreven door
Geplaatst op17 november 2016, 11:28 CategorieApplicaties

Nickelodeon lanceert vandaag de Nickelodeon Play App. De app is speciaal ontwikkeld op de belevingswereld van kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar oud. Play biedt niet alleen afleveringen, filmpjes en spelletjes gericht op deze specifieke doelgroep, maar heeft ook het design volledig aangepast op het navigatiegedrag van kinderen.

Kinderen krijgen onbeperkt toegang tot hun favoriete Nickelodeon-series en kunnen via de app afleveringen terugkijken. Daarnaast zijn er ook korte filmpjes te zien, spelletjes te spelen en tijdens het navigeren komen kinderen interactieve grappen tegen. Nickelodeon belooft dagelijks nieuwe afleveringen en korte filmpjes en wekelijks nieuwe spelletjes. Zo zijn er talloze originele Nickelodeon video’s te vinden van onder meer SpongeBob SquarePants, School of Rock, De Thundermans, Game Shakers, Huize Herrie en de nieuwe Sinterklaas-serie Op weg naar Pakjesavond.

nickelodeon-play-1

Play is een veilige omgeving met uitsluitend content gericht op kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar oud. Via de kleurrijke, speelse en eenvoudig te navigeren interface komen ze hun favoriete Nickelodeon-helden tegen en kiezen kinderen zelf wat zij willen zien, wanneer ze dit willen zien. In de app zal ook exclusieve content te vinden zijn, waaronder behind-the-scenes-beelden en korte video’s. Ook zullen afleveringen van nieuwe shows In Galop en Regal Academy binnenkort niet op de Nickelodeon-website, maar wel in de app terug te kijken zijn.

De Play App is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en is nu gratis te downloaden via de Apple App Store en de Google Play Store.

  • Delen:

Reacties

  1. Jennifer
    20 november, 2016 om 16:24

    Hoe kan je deze keem dolooden

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.