Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nieuwe foto’s van phablet Motorola Moto M uitgelekt

Geschreven door
Geplaatst op2 november 2016, 23:48 CategorieAndroid

Er is een reeks nieuwe foto’s van een nog onaangekondigde phablet van Motorola uitgelekt. Deze Moto M krijgt een 5,5-inch scherm.

Al eerder lekten wat foto’s uit, we schreven hier al eind september over. De foto’s die nu zijn gepubliceerd op twitter, zijn afkomstig van beroepslekker Steve Hemmerstoffer die er ook wat informatie over de hardware bij geeft.

Metalen jas

De door Hemmerstoffer gelekte plaatjes laten een in een metalen jas gehulde phablet zien met een vingerafdrukscanner op de achterkant. Het is een Chinees model, wat blijkt uit de karakters in de pagina met systeeminformatie. De Moto M is goed op de foto gezet, van alle kanten zelfs, en de plaatjes onthullen aardig wat over het nieuwe toestel.

motorola-moto-m-b

Achtkernige processor

Het scherm van de 5,5-inch telefoon zou worden uitgerust met een resolutie van 1080 pixels. Een achtkernige processor, geklokt op 2,2 Ghz, wordt ondersteund door 4GB ram. Op de achterkant zit een 13-megapixelcamera. De voorkant heeft een 8-megapixelcamera. De batterij omvat 2050 mAh. De prijs is nog onbekend, maar zou niet veel afwijken van de Moto Z. Dit topmodel kost momenteel rond de 650 euro.

Ook Motomods?

Aan de rommel rondom het toestel op de foto’s lijkt te kunnen worden geconcludeerd dat de Moto M, net als de Moto Z, modulair kan worden samengesteld door de gebruiker. Met ‘Motomods’ kun je op een Moto Z bijvoorbeeld een grotere batterij zetten, of een betere camera, of een projector.

Nederland

Motorola is tegenwoordig onderdeel van het Chinese Lenovo, zoals bekend. Het ligt dus voor de hand dat de phablet in ieder geval in China op de markt zal worden gebracht. Of en wanneer deze telefoon naar Nederland komt, is nog niet te zeggen, maar het valt wel te verwachten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.