Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nieuwe tablet van Acer te zien bij Amerikaanse communicatiewaakhond

Geschreven door
Geplaatst op21 november 2016, 9:08 CategorieAndroid

Er is een onaangekondigde tablet van Acer opgedoken bij de FCC, de Amerikaanse waakhond op het gebied van communicatie. Het modelnummer van de tablet is A6201, maar de naam GP8 wordt ook genoemd op de pagina.

Nieuwe tablet van Acer

Er is een nieuwe tablet van het merk Acer gespot bij de FCC, de communicatiewaakhond van de Verenigde Staten. Het modelnummer van het apparaat is A6201. Ook is mogelijk al de naam van de tablet gespot: GP8. Dit model zou zowel ondersteuning voor wifi als het mobiele netwerk moeten gaan krijgen. De verwachting is dat de fabrikant deze slate eind 2016 zal aankondigen. Mocht dat niet gebeuren dan is de kans groot dat dit aan het begin van het nieuwe jaar gebeurt. Het bedrijf heeft momenteel nog niets bekendgemaakt over de GP8.

De nieuwe tablet van Acer zou een scherm van 8-inch moeten gaan krijgen en draaien op Android 6.0 Marshmallow. De resolutie van het scherm bedraagt 1920 bij 1200 pixels. Onder de motorkap zit een 2,0GHz octacore Qualcomm Snapdragon 625-processor, samen met de Adreno 506-gpu. Ook is er 2GB aan werkgeheugen aanwezig, evenals 32GB aan opslagruimte. Naast een nfc-chip, zijn er ook nog twee camera’s aanwezig die elk beschikken over vijf megapixel. Het wachten is nu op de officiële aankondiging van de Taiwanese fabrikant.

  • Delen:
Acer Aspire Switch One 10 (SW1-011-194R)
Acer Aspire Switch One 10 (SW1-011-194R)
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.