Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nintendo lanceert Super Mario Run voor iOS op 15 december

Geschreven door
Geplaatst op15 november 2016, 18:20 CategorieApplicaties

Nintendo heeft op dinsdag bekendgemaakt dat de game Super Mario Run op 15 december 2016 gelanceerd zal worden voor iOS. Het spel gaat eenmalig 9,99 euro kosten en zal verder geen digitale aankopen of advertenties bevatten.

Super Mario Run verschijnt op 15 december

Super Mario Run is vanaf 15 december gratis downloaden, maakt Nintendo dinsdag bekend. Spelers kunnen gratis elementen van de drie spelstanden van de game uitproberen voordat ze overgaan tot de aanschaf van het spel. Voor een bedrag van 9,99 euro krijgen gamers toegang tot de complete versie. Run is de eerste Super Mario Bros.-game die speciaal voor mobiele apparaten is ontwikkeld. In de game rent Mario automatisch vooruit. De speler kan met zijn of haar vinger tegen het beeld tikken om verschillende handelingen te verrichten.

Handelingen waar de bekende loodgieter om bekend staat, zoals over obstakels springen, vijanden ontwijken en de vlaggenmast aan het eind van elk level bereiken. Super Mario Run is compatibel met iPhone-, iPad- en iPod touch-apparaten die iOS 8.0 of nieuwere updates draaien. Vanaf 15 december komt de game beschikbaar in 151 landen en regio’s, waaronder Nederland en de Nederlandse taal. Ook wordt er nog gewerkt aan een Android-versie van het spel. Maar wanneer die in Google Play staat, is helaas nog niet bekendgemaakt door Nintendo.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.