Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Office-apps op Android ondersteunen nu ook cloudopslagdienst Box

Geschreven door
Geplaatst op28 november 2016, 8:30 CategorieAndroid

Microsoft heeft dit weekend een update uitgebracht voor Word, Powerpoint en Excel op Android, die de integratie met Box toevoegt. Hierdoor hebben Office-gebruikers op het mobiele platform van Google meer opties met betrekking tot cloudopslagdiensten.

Haal je bestanden direct uit Box

De drie beschikbare Office-applicaties op Android zijn dit weekend voorzien van een update. Zo zijn alle drie de applicaties voortaan te gebruiken met de cloudopslagdienst Box, naast de beschikbare diensten als OneDrive en Dropbox. Dat betekent dat gebruikers hun bestanden direct vanuit de dienst kunnen openen en bewerken en er natuurlijk opslaan. Daarnaast heeft Microsoft nog enkele andere updates doorgevoerd, zoals verbeterde input. Zo is het toetsenbord aangepast en kan je op verschillende manieren geholpen worden.

Op het gebied van samenwerken is er ook een update doorgevoerd. Zo krijgt iedereen een notificatie wanneer er een bestand wordt bewerkt, op wat voor manier dan ook. Bovendien is Excel voortaan in staat om te gaan met data bedoeld voor kaarten. Zo kunnen gebruikers nu ook geografische data invoeren en bewerken. Excel kan verder ook beter omgaan met links naar andere websites en die linkjes onder een tekst plaatsen. De geüpdatete versies van de Office-apps op Android staan nu al in Google Play; de updates worden nu uitgerold.

Download vanuit de Google Play Store: Word | Excel | Powerpoint

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.