Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

OnePlus 3 kan nu video’s in 1080p en 60fps opnemen

Geschreven door
Geplaatst op25 november 2016, 9:35 CategorieAndroid

De OnePlus 3 heeft op vrijdag een update ontvangen die een handige functie toevoegt: video’s opnemen in 1080p en 60fps. Dat betekent dat de gemaakte video’s voortaan in een hogere kwaliteit kunnen worden opgenomen en opgeslagen.

OnePlus 3 schiet video’s in hogere kwaliteit

Hoewel eigenaars van de OnePlus 3 ongetwijfeld uitkijken naar de eerste bèta van Android 7.0 Nougat voor het toestel, is er nu ook al reden voor enthousiasme. Het Chinese bedrijf heeft namelijk op vrijdag een update vrijgegeven die niet alleen enkele problemen oplost en prestatieverbeteringen doorvoert, maar ook een mogelijkheid toevoegt die vooral handig is voor de fervente videomakers onder ons. Eigenaars zijn namelijk voortaan in staat video’s in een resolutie van 1080p te schieten, evenals in zestig frames per seconde.

Dat betekent dat de kwaliteit van de video’s er enorm op vooruitgaat en dat de beelden veel soepeler over het beeldscherm zullen lopen. Daarnaast is er een optimalisatie voor de app Snapchat toegevoegd. Om de één of andere reden liep die applicatie niet heel soepel op het apparaat, maar dat moet nu een stuk soepeler gaan. Zoals altijd is het zo dat de update gefaseerd wordt uitgerold. Dat houdt in dat steeds een kleine groep OnePlus 3-eigenaars de update zal ontvangen en het dus een paar dagen kan duren voordat iedereen de update heeft.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.