Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Ook de OnePlus 3T krijgt volgende maand de update naar Nougat

Geschreven door
Geplaatst op18 november 2016, 10:12 CategorieAndroid

Fabrikant OnePlus heeft bekendgemaakt dat de onlangs aangekondigde OnePlus 3T ook volgende maand wordt voorzien van Nougat. Helaas kunnen eigenaren van het toestel niet meer meedoen met de bèta, omdat het waarschijnlijk ook niet echt nodig is.

OnePlus 3T krijgt update naar Nougat

Hoewel fabrikant OnePlus de OnePlus 3 uit de schappen heeft gehaald in zowel Europa als de Verenigde Staten, betekent dit niet het einde van de updates voor het toestel. Het bedrijf heeft namelijk aangekondigd dat dat toestel samen met de OnePlus 3T, de phablet die iets beter is dan de vorige versie, tegelijkertijd de nieuwste updates zal ontvangen. Dat betekent dus dat beide apparaten volgende maand worden voorzien van Android 7.0 Nougat en dat de toekomstige updates ook zullen blijven verschijnen voor de oudere OnePlus 3-phablet.

Het bedrijf omschrijft beide grote smartphones als ‘twee versies van dezelfde telefoon’. De OnePlus 3T beschikt over een Qualcomm Snapdragon 821-processor die is geklokt op 2,35Ghz. Deze processor is een paar tandjes sneller dan de Snapdragon 820 die in de OnePlus 3 zit. Ook is er een grotere accu aanwezig van 3400mAh. De camera’s voor en achter bieden allebei een resolutie van zestien megapixel aan. Het besturingssysteem is Android 6.0 Marshmallow, wat inmiddels niet meer de nieuwste versie is. Maar Nougat komt er dus aan.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Reacties

  1. Mark
    19 december, 2016 om 13:50

    Nope, de 3.5.4 zal geen Nougat zijn volgens Android Authority. Een kleine update met bugfixes.
    http://www.androidauthority.com/oneplus-3t-updated-736049/

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.