Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘OnePlus 3T zal op 15 november worden aangekondigd’

Geschreven door
Geplaatst op9 november 2016, 10:23 CategorieAndroid

Ook OnePlus heeft deze week een teaser vrijgegeven van de onaangekondigde OnePlus 3T. Eerder tweette Qualcomm al over het apparaat. De verwachting is nu dat de 3T op 15 november zal worden aangekondigd, aldus de teaser van de fabrikant.

Aankondiging OnePlus 3T mogelijk op 15 november

Eerder deze week kwam in het nieuws dat Qualcomm een tweet had verzonden, met daarin een verwijzing naar een apparaat van fabrikant OnePlus. In de tweet staat te lezen dat er een nieuw apparaat wordt aangekondigd, die zal worden aangedreven door de Qualcomm Snapdragon 821. Maar verder is er niets over dit product naar buiten gebracht. Nu heeft OnePlus ook zelf een tweet uitgestuurd, met daarin de verwijzing naar een nieuw product. Er is zelfs een korte video meegestuurd, met daarin enkele technische details.

In de video zijn twee balken te zien van apparaten die draaien op de Qualcomm Snapdragon 821. De bovenste balk betreft een apparaat met een kloksnelheid van 2,15GHz (mogelijk de Pixel XL van Google), terwijl de onderste een kloksnelheid heeft van 2,35GHz. Waarschijnlijk is dat de OnePlus 3T en deelt de fabrikant hiermee alvast een rake klap uit aan concurrent Google. De verwachting is dus dat de 3T een hogere kloksnelheid zal behalen. Op 15 november weten we het zeker, want dan zal OnePlus het apparaat gaan aankondigen.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.