OnePlus Community nu te downloaden uit Google Play

10 november 2016 1 Minuut 0 Reacties
oneplus-community-android

OnePlus heeft een applicatie gelanceerd voor Android in de Google Play Store. De applicatie heet OnePlus Community, waar geïnteresseerden het laatste nieuws kunnen vinden over alles dat met het bedrijf, zijn hardware en zijn software te maken heeft.

Download OnePlus Community

Fabrikant OnePlus levert vaak duidelijk en helder informatie over de producten van het bedrijf. Geïnteresseerden kunnen vaak op de fora terecht, waar de community elkaar kan helpen met vragen en problemen. Ook vind je daar vaak de laatste builds van de software, koopjes aantreffen en met de mensen achter en die enthousiast zijn over OnePlus in contact blijven. Nu staat de app OnePlus Community in Google Play en is die voor iedereen te downloaden. Voorheen werd de app alleen standaard meegeleverd met het Oxygen OS.

Omdat de app niet in Google Play stond, zweefde die wel rond op het internet in de vorm van een apk-bestand. Daardoor was het al mogelijk de app te installeren op andere smartphones dan die van OnePlus. Maar nu kan iedereen de app dus gemakkelijk vinden, door simpelweg naar de Play Store te gaan (of door te klikken op de link onderaan dit bericht). Je kunt er bijna alles mee doen wat ook op het forum kan. Helaas zijn er nog geen notificaties aanwezig, maar OnePlus heeft beloofd dat die in een toekomstige update worden toegevoegd.

OnePlus Community

Reacties (0)