Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

OnePlus staakt de verkoop van de OnePlus 3 in Europa (en Amerika)

Geschreven door
Geplaatst op17 november 2016, 8:42 CategorieAndroid

Fabrikant OnePlus heeft aangekondigd dat de OnePlus 3 niet meer te koop zal zijn in Europa en de Verenigde Staten. De OnePlus 3T, die onlangs is onthuld, geniet voortaan de voorkeur van het bedrijf en zal eind november te koop zijn in Nederland.

OnePlus 3 niet meer te koop

Onlangs heeft OnePlus de OnePlus 3T aangekondigd. Dit is een verbeterde versie van de eerder gelanceerde OnePlus 3, die het goed doet bij zowel de consument als de pers. Heel even was er nog verwarring over de verkrijgbaarheid van dit toestel; zou de fabrikant beide smartphones naast elkaar verkopen? Dat blijkt nu niet het geval. OnePlus heeft woensdagnacht (Nederlandse tijd) namelijk aangekondigd dat de derde phablet in de smartphonelijn namelijk niet meer zal worden verkocht in Europa (en de Verenigde Staten).

Ook zijn er voor nu geen plannen om het toestel wederom in de schappen te leggen. Toen de OnePlus 3 deze zomer werd gelanceerd, kon je maar met moeite een model in handen krijgen. De fabrikant had dan wel afstand genomen van het uitnodigingssysteem, het was daardoor niet meteen gemakkelijker een OnePlus in huis te halen. Ook hielp het niet dat het bedrijf later besloot de lancering in enkele landen – waaronder Nederland – uit te stellen, zodat er beter aan de vraag kon worden voldoen in andere landen, zoals de Verenigde Staten.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.