Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Ontwikkeling Android 7.0 Nougat voor Galaxy Tab S2 is begonnen

Geschreven door
Geplaatst op18 november 2016, 15:18 CategorieAndroid

Samsung is begonnen met de ontwikkeling van Android 7.0 Nougat voor de Samsung Galaxy Tab S2 en de Galaxy Note 5. Dat meldt althans SamMobile, een website die geheel in het teken staat van de Zuid-Koreaanse elektronicafabrikant.

Nougat voor de Galaxy Tab S2

Samsung is begonnen met de ontwikkeling van Android 7.0 Nougat voor de Galaxy Tab S2. Dat meldt althans de website SamMobile, die helemaal in het teken staat van de Zuid-Koreaanse elektronicafabrikant. Echter, dat de ontwikkeling is begonnen (of zou zijn begonnen, want het bedrijf heeft zelf niets naar buiten heeft gebracht over de aanstaande release), betekent niet direct dat we de software ook snel gaan ontvangen. Daarnaast zou er ook worden gewerkt aan Nougat voor de Galaxy Note 5, die officieel niet in Nederland verkrijgbaar is.

Wel werkt Samsung ondertussen nog aan Nougat voor zijn vlaggenschepen. Op dit moment kunnen Samsung-gebruikers in Zuid-Korea zich aanmelden voor het Samsung Bèta Program, waar Nougat gestest kan worden voor de Galaxy S7 en de Galaxy S7 Edge. Daarnaast werkt de fabrikant ook aan Nougat voor de vlaggenschepen van vorig jaar, de Galaxy S6 en de Galaxy S6 Edge+. Het wachten is dus nog op een bevestiging van de fabrikant. Wanneer we Nougat precies voor de Galaxy Tab S2 kunnen verwachten, is helaas nog niet bekendgemaakt.

  • Delen:
Samsung Galaxy Tab S2 9.7
Android Lollipop (5.0)
Samsung Galaxy Tab S2 8.0
Android Lollipop (5.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.