Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Oppo Find 9 lekt weer eens uit, met vernieuwde topspecificaties

Geschreven door
Geplaatst op24 november 2016, 22:31 CategorieAndroid

De Oppo Find 9 doet al sinds het voorjaar de ronde in het geruchtencircuit. De phablet krijgt volgens de laatste geruchten een supersnelle Snapdragon 835-processor.

Mobile World Congress

Die nieuwe chip wordt door chipmaker Qualcomm pas in het eerste kwartaal van volgend jaar aan de smartphonefabrikanten geleverd. We kunnen dus aannemen dat de Oppo Find 9 op zijn vroegst pas tijdens het Mobile World Congress eind februari zijn lancering beleeft. Dat is een jaar na het eerste gerucht over het toestel. De Oppo Find 9 moet de al 2,5 jaar oude Oppo Find 7 opvolgen.

6GB ram, gebogen scherm

Behalve de snelste mobiele processor die dan op de markt is, beschikt de telefoon over meer goede hardware. Zoals 6GB ram. Er wordt ook gesproken over een gebogen scherm. Dat scherm heeft een quad HD-resolutie. Kortom, specs waarmee het toestel het moet kunnen opnemen tegen de nieuwe topmodellen van Samsung. Zoals de Galaxy S8, die aan het eind van de winter wordt verwacht.

Oppostyle

Oppo en Vivo zijn onlangs de grootste smartphonefabrikanten in China geworden. Door goedkope smartphones aan te bieden met dezelfde tophardware als de grote namen, weten deze merken steeds meer klanten aan zich te binden. Het blijft echter afwachten hoeveel de Oppo Find 9 gaat kosten. Waarschijnlijk zal de Oppo Find 9 weer via reseller Oppostyle worden verkocht, net als de andere Oppo-telefoons.

  • Delen:
Lenovo Yoga 910
Windows 10

Reacties

  1. etienne
    17 januari, 2017 om 8:45

    oppo en vivo zijn van het zelfde concern bbk genaamd

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.