Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Persfoto’s van Huawei P10 laten gebogen schermranden zien’

Geschreven door
Geplaatst op25 november 2016, 9:56 CategorieAndroid

Er zijn persafbeeldingen gelekt waarop we mogelijk een andere versie van de onaangekondigde Huawei P10 te zien krijgen. Op de afbeeldingen is te zien dat deze versie van de vermeende phablet gebogen schermranden heeft, net zoals bijvoorbeeld de Galaxy S7 Edge.

‘Gebogen schermranden voor de Huawei P10’

Het duurt nog wel even voordat Huawei de P10 zal gaan aankondigen, maar dat weerhoudt het internet er niet van alsnog met foto’s en andere afbeeldingen aan te komen zetten. Zo zijn er al foto’s opgedoken waarop we het toestel mogelijk te zien krijgen en nu zijn er persafbeeldingen opgedoken. Op die afbeeldingen is een versie van de Huawei P10 te zien die is voorzien van gebogen schermranden, zoals we die ook tegenkomen bij bijvoorbeeld de Samsung Galaxy S7. De verwachting is dat het toestel begin volgend jaar wordt aangekondigd.

huawei-p10-1

En tussen nu en het tweede kwartaal, het verwachte kwartaal waarin de Huawei P10 zal worden aangekondigd, kan er natuurlijk nog een hoop veranderen. Daarom is het nu niet met zekerheid te stellen dat het apparaat ook daadwerkelijk wordt voorzien van een scherm dat over de randen doorloopt. Daarnaast is er ook een fysieke thuisknop zichtbaar op de phablet, wat de voorganger, de Huawei P9, niet heeft. De verwachting is dat de P10 een 5,5″-scherm heeft met een qhd-resolutie en zal worden voorzien van de Kirin 960-processor.

huawei-p10-2

  • Delen:
Huawei P9 Plus
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.