Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Photoshop Express op iOS ondersteunt collages en Google Photos

Geschreven door
Geplaatst op11 november 2016, 9:08 CategorieApplicaties

De applicatie Photoshop Express heeft een update gekregen. De app ondersteunt voortaan de online foto-opslagdienst Google Photos. Ook kunnen gebruikers nu binnen enkele stappen een collage maken van die foto’s.

Download de update voor Photoshop Express

Photoshop heeft deze week de app Photoshop Express voor iPhone en iPad van een update voorzien. Zo zijn gebruikers nu in staat collages te maken van de foto’s die je hebt opgeslagen. Dat kan al binnen vijf tot zeven keer tappen op het scherm, aldus de appontwikkelaar. Je kiest zelf de instellingen uit, waarna Express automatisch alles bij elkaar zal plakken. Daarnaast is er nog een andere toevoeging gedaan: zo is er nu een integratie met de cloudopslagdienst Google Photos. Je kunt de foto’s direct importeren vanuit die dienst.

En wanneer je die foto’s uit Google Photos hebt gehaald, dan kun je ze aanpassen binnen Photoshop Express. Ben je klaar met de aanpassingen, dan sla je ze op en kun je ze direct uploaden naar Google Photos. Hoewel veel iOS-bezitters graag binnen het ecosysteem van Apple willen blijven, is er toch een grote groep iOS-gebruikers die gebruikmaakt van Google Photos. En dat maakt de integratie met een app als Express belangrijk, omdat er dan meer mogelijkheden zijn met betrekking tot het kunnen bewerken van je materiaal.

  • Photoshop Express
  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.