Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Pokémon Ditto nu te vangen in de game Pokémon GO

Geschreven door
Geplaatst op23 november 2016, 9:09 CategorieAndroid

Goed nieuws voor spelers van de game Pokémon GO: de zeldzame Pokémon Ditto is vanaf nu te vangen in het populaire augmented reality-spel. Maar deze Pokémon ontvang je niet zomaar — je moet er namelijk wel wat voor doen.

Ditto vangen in Pokémon GO

Spelers van Pokémon GO wachten al maanden op de Pokémon Ditto. Dat beestje is officieel nog niet te vangen geweest in het populaire augmented reality-spel, maar enkele trainers hebben zich op grote forum Reddit gemeld met de boodschap dat dit nu wel het geval is. Ditto is een Pokémon die de aanval Transform kent en daardoor kan veranderen in het monster waar hij tegen vecht. In dit spel betekent het dat het beestje op de kaart zal verschijnen als een andere Pokémon en zichzelf pas laat zien wanneer je dat beestje succesvol gevangen hebt.

Juist, dat betekent dat trainers voortaan elke Pokémon dienen te vangen die ze tegenkomen, in de hoop dat één van die beestjes de felbegeerde Ditto blijkt te zijn. Wanneer je de Ditto eenmaal gevangen hebt, dan kun je hem inzetten tegen andere Pokémon en gebruikmaken van de aanval Transform, waarna je niet alleen het uiterlijk van de tegenstander, maar ook de aanvallen overneemt. Daarnaast is het zo dat Niantic, de ontwikkelaar van Pokémon GO, momenteel bezig is met het testen van een nieuwe tracker — wij zijn benieuwd…

  • Pokémon Go
  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.