Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Pokémon GO geeft trainers meer ervaringspunten en Stardust

Geschreven door
Geplaatst op22 november 2016, 8:30 CategorieGaming

Ontwikkelaar Niantic heeft bekendgemaakt dat spelers van Pokémon GO meer ervaringspunten en Stardust krijgen. Dat zal alleen tussen 23 november en het einde van de maand zijn, dus reden genoeg om vanaf morgen flink te spelen.

Dubbel zoveel ervaringspunten in Pokémon GO

Spelers van Pokémon GO doen er goed aan vanaf morgen weer flink te spelen. Want tussen 23 en 30 november zal elke trainer dubbel zoveel ervaringspunten en Stardust krijgen in het populaire spel. Dat betekent niet alleen dat je trainerlevel sneller omhoog gaat en je daardoor steeds vaker toegang krijgt tot de gratis items, ook je Pokémon zullen er sterker van worden. Hoewel de link officieel niet gelegd is, lijkt ontwikkelaar Niantic dit toch echt te doen vanwege Thanksgiving, wat in de Verenigde Staten en grote en belangrijke feestdag is.

En dat terwijl we nog maar net een ander groots evenement achter de rug hebben dat er ook al voor zorgde dat we meer ervaringspunten (xp) en snoepjes kregen. Mocht je al een tijdje geleden vaarwel hebben gezegd tegen Pokémon GO – om wat voor reden dan ook – en wil je de game nu weer oppakken, dan is het goed om te weten dat er een aantal dingen veranderd zijn. Zo werkt het trackersysteem anders en is dat nu minder logisch. Daarnaast is er een buddy aanwezig die altijd met je mee zal lopen en te zien zal zijn op je trainersprofiel.

  • Pokémon Go
  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.