Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Pokémon Go-monsters ruilen met anderen kan na update in december’

Geschreven door
Geplaatst op17 november 2016, 22:36 CategorieGaming

Niantic zou bezig zijn met een belangrijke update voor Pokémon Go. Hierdoor kunnen spelers hun monsters ruilen met andere gamers.

Verhandelen en ruilen

Hoewel de hype wel een beetje voorbij is, is Pokémon Go nog steeds een van de populairste mobiele spelletjes. Producent Niantic doet er veel aan om de interesse aan te wakkeren. Na de Halloween-actie, waarbij gamers ballen tekort kwamen om alle extra monsters te vangen die ineens verschenen, komen er meer spannende wijzigingen aan. Zo komen er meer monsters bij, kunnen gamers het in de strijd direct opnemen tegen elkaar, kunnen Pokémon worden verhandeld of geruild, en worden er baby-monsters geïntroduceerd.

Baby’s opvoeden

Dat is althans volgens de geruchten die gamesites hebben opgepikt; wat er allemaal precies van waar is, is nog niet duidelijk. Wel is helder dat Niantic de feestmaand december niet zomaar voorbij wil laten gaan. De baby-Pokémon zouden ervoor moeten zorgen dat er geen eieren meer hoeven worden uitgebroed, maar dat je een baby geleidelijk kunt evolueren tot een volwassen monster.

Tyranitar

Voorts zou Niantic een bijzonder krachtige Tyranitar (plaatje links) loslaten in het Pokémon-universum, een krachtig monster dat tot een mega-Tyranitar (plaatje rechts) kan worden geëvolueerd. Dit monster heeft een combat power van maximaal 3654. Dat is extreem krachtig.

Radar: nog geen nieuws

De laatste geruchten melden helaas nog niets over een verbeterde radar. Die is Niantic in een paar Amerikaanse steden nog steeds aan het testen.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.