Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Spelers Pokémon GO zien minder Pidgey en Rattata uit eieren komen

Geschreven door
Geplaatst op4 november 2016, 13:30 CategorieAndroid

De makers van Pokémon GO hebben aangekondigd dat de Pokémon Rattata en Pidgey voortaan niet meer uit eieren zullen komen. Ook is het zo dat de Pokémon Eevee alleen nog maar uit eieren van vijf kilometer zal komen. Goed nieuws voor Pokémon-trainers.

Minder Pidgey en Rattata in Pokémon GO

Mocht je buiten Pokémon GO spelen en de zoveelste trainer tegenkomen die nog eens zucht terwijl die vol spanning keek wat er uit dat ei van hem kwam, dan weet je genoeg: dat is een Pidgey of Rattata (of een Zubat…). En het is ook ergens wel vervelend natuurlijk: dan heb je dat aantal kilometer voor een Pokémon gelopen die je om de haverklap op straat tegenkomt. Maar hier komt gelukkig verandering. De maker van de game, Niantic, heeft namelijk een belangrijke update uitgebracht voor de populaire augmented reality-game.

Voortaan zullen die Pidgey (de duif) en Rattata (de rat) niet meer uit de eieren komen. Daardoor is de kans groter dat je een andere Pokémon tegenkomt die je wél wil hebben. Ook zal de populatie van die genoemde beesten (inclusief Zubat) gaan afnemen (want tja, er zijn er immers al een hoop van gevangen). Je komt ze dus ook minder in het wild tegen. Als laatste verandering is doorgevoerd dat Eevee voortaan alleen nog uit eieren van vijf kilometer zal komen. Al met al is dit dus een positieve update voor Pokémon GO. Maar waar blijft de tracker?

  • Pokémon Go
  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.