Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Pokémon GO wordt voorzien van dagelijkse bonussen (update)

Geschreven door
Geplaatst op3 november 2016, 10:07 CategorieGaming

Niantic heeft bekendgemaakt dat de game Pokémon GO binnenkort wordt voorzien van bonussen die spelers dagelijks kunnen opstrijken. Wanneer je elke dag tenminste één Pokémon vangt, dan zul je daarvoor een bonus in ervaringspunten gaan krijgen.

Dagelijkse bonussen voor Pokémon GO

Update 07-11-2016: Je kunt nu de update voor de applicatie downloaden.

Ontwikkelaar Niantic heeft bekendgemaakt dat er binnenkort een update voor Pokémon GO wordt uitgebracht die dagelijkse bonussen zal introduceren. Zo krijg je extra ervaringspunten en Stardust voor het vangen van je eerste Pokémon van de dag (5oo exp en 600 Stardust). Houd je dit een week vol, dan krijg je aan het einde van die week twee duizend extra ervaringspunten van 2400 Stardust. Ook krijg je meer spullen wanneer je dagelijks tenminste één PokéStop bezoekt. Dit moet spelers motiveren dagelijks te gaan spelen.

De update zal er niet voor zorgen dat je gemakkelijk zeldzamere Pokémon tegenkomt. Ook zul je nog altijd moeten grinden (keer op keer dezelfde handelingen moeten verrichten gedurende een periode) voor die Pokémon Candy’s. De update waar iedereen momenteel op zit te wachten, echter, is het terugbrengen van de Pokémon-tracker. Die is er enkele weken geleden uitgehaald en sindsdien is het veel moeilijker om Pokémon te vangen. Het ziet er voorlopig ook niet naar uit dat Pokémon GO wordt voorzien van de Pokémon-tracker.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.