Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Prijs voor OnePlus 3T al gelekt: toestel wordt veel duurder’

Geschreven door
Geplaatst op15 november 2016, 8:51 CategorieAndroid

Een webshop heeft de OnePlus 3T al in zijn assortiment opgenomen en heeft ook al een prijs op het apparaat geplakt. Dit toestel zal meer gaan kosten dan zijn voorganger. De prijs gaat zelfs over de verwachte verhoging van tachtig dollar heen.

OnePlus 3T kost 499 dollar – gerucht

Vandaag zal de OnePlus 3T, de opvolger van de OnePlus 3, worden aangekondigd. En voor die aankondiging heeft een webshop het product al in zijn assortiment opgenomen en van een prijs voorzien. Of de prijs representatief is, is momenteel onzeker. De online winkel vraagt in elk geval 499 dollar voor de phablet. Dat is honderd dollar duurder dan zijn voorganger. Eerder werd al gezegd dat de 3T inderdaad duurder zou worden, maar toen werd er nog gesproken over een bedrag van tachtig dollar. Hier gaat nu dus nog eens twintig dollar overheen.

Naast de vermelding in de webshop en de prijs, is er ook alvast te lezen wat we van de hardware mogen verwachten. Zo zal de OnePlus 3T worden voorzien van een Qualcomm Snapdragon 821-processor, geklokt op 2,35GHz. De accu zal ook iets groter zijn met zijn 3080mAh en er is een versie met 128GB aan interne opslagruimte aanwezig. Verder lijkt er weinig te zijn veranderd aan de hardware. Vandaag vindt de aankondiging plaats en dat weten we alles zeker over de phablet. En dan weten we ook of de bovenstaande informatie correct is.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.