Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Frankrijk geeft 128GB-kaart en VR-pretparkkaartje weg aan Note 7-klanten

Geschreven door
Geplaatst op24 november 2016, 23:59 CategorieAndroid

Samsung wil heel erg graag de klanten die een Note 7 kochten, behouden. Zij worden in Frankrijk aangespoord om een ander Samsungtoestel te kopen. Doen ze dat, dan krijgen ze een 128GB-geheugenkaartje en een kaartje voor het Samsung VR-park.

Merktrouw

Dat soort voordelen zullen Nederlanders niet kennen, omdat de Galaxy Note 7 hier nooit op de markt is gebracht. Franse eigenaren die hun gloednieuwe toestel hebben moeten inleveren, omdat de batterij spontaan kan ontbranden, krijgen nu allerlei lokkertjes aangeboden. Om toch maar vooral het merk Samsung trouw te blijven. Velen stappen namelijk over naar de iPhone.

Samsung VR-park

Kopen ze een Galaxy S7 of een S7 Edge, dan kregen ze al 100 euro korting. Nu dus ook dat 128GB-kaartje erbij, en een gratis bezoekje samen met een gast, naar het Samsung VR-park in Parijs. In dat park kun je een Galaxy S7 of een Galaxy S7 Edge in een Gear VR-bril van Samsung klikken, en plaatsnemen op een constructie waardoor het net lijkt alsof je echt in een achtbaan, op een skischans of op een surfboard staat. De mensen op de foto bij dit artikel denken dat ze achter elkaar in een supersnelle achtbaan zitten. Samsung verloot duizend kaartjes.

Virtual Reality

Toen het Samsung Life Changer Park afgelopen zomer drie dagen lang in Parijs werd geplaatst, kregen veel bezoekers hierdoor een positief beeld van Samsung en van het fenomeen virtual reality. Dat bleek uit ondervragingen van bezoekers. Wie het na een bezoek aan dat park nog over de Note 7 en zijn spontaan ontbrandende batterij heeft, kan in ieder geval ook nog wat anders over Samsung vertellen. Het park staat tussen 20 en 27 december in de Franse hoofdstad. Wil je er een indruk van hebben, klik hier voor een filmpje.

 

  • Delen:
Samsung Galaxy Tab S2 8.0
Android Lollipop (5.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.