Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung Galaxy S8 krijgt een drukgevoelig scherm’

Geschreven door
Geplaatst op14 november 2016, 12:34 CategorieAndroid

Samsung zou voornemens zijn de Samsung Galaxy S8 te voorzien van een drukgevoelig scherm, net zoals op de toestellen van Apple en Huawei. Samsung is de leverancier van dit soort schermen aan het laatstgenoemde bedrijf, dus een vreemde gedachte is het niet.

Drukgevoelig scherm voor de Samsung Galaxy S8

Samsung zou de Samsung Galaxy S8 willen voorzien van een drukgevoelig scherm. Dat is het nieuwste gerucht over het onaangekondigde toestel. Het nieuwe scherm zou 3D Touch- of Force Touch-achtige features gaan krijgen, net zoals je die aantreft op enkele smartphones van Apple en Huawei. Sterker nog: Samsung Display is de leverancier van dit soort schermen aan het laatstgenoemde bedrijf, dus het is geen grote stap voor Samsung om over te stappen op deze technologie. Uiteraard heeft het bedrijf officieel nog niets laten weten.

Maar het geruchtencircuit weet nog wel te melden dat een onbekende en hooggeplaatste Samsung-medewerker heeft aangegeven dat het bedrijf werkt aan een drukgevoelig scherm voor de Galaxy S8. Mocht de S8 inderdaad zo’n scherm krijgen, dan zullen we dat ook gaan aantreffen in andere smartphones van het bedrijf. Die ontwikkeling zal echter iets minder snel gaan; de wat goedkopere toestellen zouden de technologie pas over een jaar of twee aan boord krijgen. Eerst krijgen de vlaggenschepen de kans de technologie te omarmen.

  • Delen:
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.