Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy S8 wordt gelanceerd met een digitale assistent

Geschreven door
Geplaatst op7 november 2016, 10:39 CategorieAndroid

Samsung heeft bevestigd dat de onaangekondigde Galaxy S8 wordt gelanceerd met zijn eigen digitale assistent. Daarnaast zal die assistent straks ook worden gebruikt voor wearables en producten voor in de smart home.

Galaxy S8 krijgt eigen digitale assistent

Samsung heeft op zondag aangegeven dat de Galaxy S8 wordt gelanceerd met een eigen digitale assistent. In oktober heeft het bedrijf Viv Labs overgenomen, een bedrijf dat geleid wordt door een mede-ontwikkelaar van Siri (de assistent van Apple). Naast de smartphone, zal de nieuwe assistent ook te vinden zijn op de wearables en producten voor in de smart home van de fabrikant. De S8 moet wel een hit worden voor Samsung, zowel op het gebied van financiën als consumentenvertrouwen. De Note 7 heeft voor heel wat schade gezorgd.

De fabrikant heeft nog niet gezegd wat we precies voor diensten van de digitale assistent mogen verwachten. De verwachting is dat third-party diensten naadloos geïntegreerd zouden kunnen worden met de AI. Met de toevoeging van de digitale assistent, wil Samsung ervoor zorgen dat haar producten net even anders aanvoelen dan de producten van de concurrentie, of dat nu om smartphones of koelkasten gaat. De verwachting is dat Samsung de Galaxy S8 in februari zal aankondigen tijdens Mobile World Congress 2017 in Barcelona.

  • Delen:
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.