Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy Tab S3 9.7 mogelijk gespot op Indiase importlijst

Geschreven door
Geplaatst op16 november 2016, 10:07 CategorieAndroid

De Samsung SM-T825 is wederom gespot op een Indiase importlijst. Mogelijk is dit de onaangekondigde Samsung Galaxy Tab S3 9.7. De tablet is al een tijd niet gespot op deze lijst, maar nu lijkt het er dus op dat Samsung nog steeds bezig is met de ontwikkeling van het apparaat.

Samsung Galaxy Tab S3 – waar blijft die tablet?

Het is alweer een tijd geleden dat de Samsung Galaxy Tab S3, met een scherm van 9,7-inch, gespot is. Maar vandaag is het zover: de tablet is wederom opgedoken op een Indiase importlijst. Het betreft hier een tablet met het modelnummer SM-T825 — het nummer dat al vaker aan de Tab S3 gekoppeld is. Wat opvallend is, is dat de tablet waardevermeerdering heeft van twintig procent, ten opzichte van de notering van januari 2015. Wat dat precies inhoudt, is niet bekend. Maar mogelijk betekent dit betere specs voor het onaangekondigde apparaat.

Helaas weten we momenteel bar weinig over de Samsung Galaxy Tab S3. Waarschijnlijk krijgen we die specs voorlopig ook niet te horen, omdat de verwachting is dat de tablets pas in de zomer van 2017 gelanceerd zullen worden. Samsung heeft afgelopen zomer namelijk nieuwe versie van de Galaxy Tab S2 uitgebracht; en meestal zit er een jaar tussen de release van de Tab S-tablets. Verder is de verwachting dat de Tab S3 veel designelementen en features zal gaan krijgen van de populaire Samsung Galaxy S7, maar dat staat helaas nog niet vast.

  • Delen:
Samsung-Galaxy-Tab-S3-2
Samsung Galaxy Tab S3
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.