Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung legt twee merknamen voor digitale assistent vast

Geschreven door
Geplaatst op25 november 2016, 12:13 CategorieAndroid

Samsung heeft twee merknamen laten vastleggen voor de aankomende digitale assistent, die we gaan tegenkomen op de Galaxy S8. Het gaat hier waarschijnlijk om een mannelijke en een vrouwelijke variant van dezelfde assistent.

Samsung legt merknamen vast

De Samsung Galaxy S8 krijgt een digitale assistent. Waarschijnlijk krijgt die de naam Bixby mee, zoals het er nu naar uitziet. Nu lijkt het er echter op dat de fabrikant niet één, maar twee versies van die assistent zal lanceren. Mogelijk twee versies van dezelfde assistent, maar dan eentje met een mannelijke stem en eentje met een vrouwelijke stem. De mannelijke versie zal dan naar verluidt Bixby heten, terwijl de vrouwelijke variant door het leven zal gaan als Kestra. Dat blijkt uit een aantal merknamen die het bedrijf heeft laten vastleggen.

samsung-merknamen

Deze merknamen wil Samsung graag in zowel Zuid-Korea als heel Europa laten vastleggen. Zoals is te zien op de bovenstaande afbeelding, laat Samsung direct allerlei varianten van die namen vastleggen, waardoor het nog niet geheel duidelijk is hoe de assistenten precies zullen heten. Zoals altijd – en dat geldt ook hier – bieden dit soort berichten geen kijkje in de toekomst, maar laten ze wel zien waar een bedrijf achter de schermen mee bezig is. Maar dat Samsung aan een assistent zou werken met een mannelijke en vrouwelijke stem, is geen gek idee.

  • Delen:
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.