Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung lijkt toch aan een nieuwe Galaxy Note te werken

Geschreven door
Geplaatst op10 november 2016, 9:39 CategorieAndroid

Het ziet ernaar uit dat Samsung momenteel werkt aan een nieuwe Galaxy Note, zo blijkt uit het verschijnen van een nieuw modelnummer. Zo is er een toestel opgedoken die is voorzien van modelnummer SM-N950 — en die N zou wijzen op de Note-familie.

Werkt Samsung aan een nieuwe Galaxy Note?

Techjournalist en fervent Twitteraar Evan Blass heeft nieuwe modelnummers onder ogen gezien en heeft die met gelijk gedeeld met de rest van de wereld. Het gaat hier om de modelnummers van een aantal nog onaangekondigde toestellen. Twee nummers hebben betrekking op de Samsung Galaxy S8, die volgens de laatste geruchten in twee (grote) formaten zal verschijnen. De toestellen zullen de modelnummers SM-G950 en SM-G955 gaan krijgen. Maar er is ook nog een derde nummer opgedoken, mogelijk van de nieuwe Note.

Dat er een nieuwe Galaxy Note zat aan te komen, leek aanvankelijk onzeker, vanwege het fiasco met de Galaxy Note 7. Eerder liet het bedrijf al echter weten dat er een Note-opvolger zou komen, omdat Note 7-eigenaars van een merkwaardige actie gebruik konden maken in Zuid-Korea. En nu is er dus een modelnummer opgedoken: SM-N950. Daar waar de G in de andere twee nummers staat voor Galaxy, staat de N hier waarschijnlijk voor Note. Plus: eerdere Note-toestellen hadden al modelnummers als SM-N930, SM-N920, et cetera.

Alle reeds gelanceerde toestellen van Samsung vind je in onze tablet database. Hier kun je ook alle tablets en smartphones vergelijken.

  • Delen:
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.