Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung trekt de stekker uit applicatie Samsung Link

Geschreven door
Geplaatst op7 november 2016, 9:29 CategorieAndroid

Samsung heeft aangekondigd dat de applicatie Samsung Link niet meer te downloaden zal zijn uit Google Play voor Android. Waarom de stekker uit deze applicatie wordt getrokken, is helaas niet bekendgemaakt door de Zuid-Koreaanse fabrikant.

Samsung Link niet meer te downloaden

Samsung heeft aangekondigd dat Samsung Link per 1 november niet meer wordt ondersteund. Ook is het zo dat geïnteresseerden in de applicatie hem ook niet meer kunnen downloaden. Een echte reden geeft het bedrijf niet voor dit besluit. Wel laat de fabrikant van populaire smartphones en tablets weten dat gebruikers die de app al hebben, er gebruik van kunnen blijven maken zoals ze dat gewend zijn. De bestanden die staan opgeslagen binnen de cloud, blijven dus gewoon toegankelijk. Dat is het goede nieuws.

Echter, het bedrijf laat niet weten hoe lang dat nog het geval is. Wanneer je het zekere voor het onzekere wil nemen, dan doe je er goed aan zo langzaamaan je bestanden daar weg te halen. Ook doe je er goed aan te kijken naar vervangende applicaties of andere manieren waarop je je media kunt delen met andere apparaten. Mocht je Samsung Link nu nog op een apparaat hebben staan, dan kun je nu de nieuwste update binnenhalen. In veel gevallen haal je daarmee de mogelijkheid binnen waarmee je de applicatie kunt verwijderen.

  • Delen:
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.