Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung werkt aan nieuwe Galaxy A7-phablet, editie 2017

Geschreven door
Geplaatst op19 november 2016, 22:06 CategorieAndroid

De nieuwe Samsung Galaxy A7, editie 2017 komt eraan. Dat blijkt uit een bluetoothcertificatie die dit nieuwe toestel heeft gekregen. Het is alleen even de vraag of deze phablet wel in de Benelux op de markt zal worden gebracht.

Full HD-phablet

De nieuwe Galaxy A7 wordt naar verluidt een 5,5-inch phablet. Het scherm wordt volgens de laatste geruchten een full HD super amoled-exemplaar. De processor zou een Exynos 7780 chipset worden, ondersteund door 3GB ram, 32GB opslaggeheugen, plek voor een micro sd-kaart, plek voor twee simkaarten en wellicht zelfs een IP68-rating, wat betekent dat het toestel een duik in het water kan overleven.

Android Marshmallow

De nieuwe phablet zou op Android 6.0 Marshmallow lopen bij de lancering, die volgende maand wordt verwacht. De batterij zou net als de Galaxy A7 van dit jaar (zie plaatje) een 3300 mAh-exemplaar zijn die snel kan worden opgeladen. Zowel aan de voor- als aan de achterkant wordt gerept over een 16-megapixelcamera.

Benelux nu wel?

Het lijkt een goede midrange phablet, die waarschijnlijk voor net onder de vijfhonderd euro naar de winkels komt. Echter, de vorige Galaxy A7 is niet in de Benelux uitgebracht. Samsung is daar niet aan begonnen om redenen waar we alleen naar kunnen gissen. De Benelux (en de rest van Europa) is ook overgeslagen met de Galaxy Note 5, maar kreeg aanvankelijk wel de Note 7 toegezegd (totdat die van de markt werd gehaald). Dus of de nieuwe Galaxy A7 wel naar ons land komt, is nog even afwachten. Dat zal wellicht worden bekendgemaakt als het toestel volgende maand officieel wordt gepresenteerd.

  • Delen:
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.