Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung wil dat iedereen weet: Galaxy S7 Edge is veilig

Geschreven door
Geplaatst op20 november 2016, 15:22 CategorieAndroid

Samsung heeft een korte verklaring uitgegeven over de Galaxy S7 en de Galaxy S7 Edge. Dat zijn veilige toestellen die niet spontaan in brand zullen vliegen.

Galaxy Note 7

De verklaring komt na de problemen met de Galaxy Note 7, die dat dus wel deed. Kennelijk weten consumenten niet meer welk Samsungtoestel ze wel en welke ze niet kunnen vertrouwen. Het probleem met de spontaan ontbrandende Note 7 is alleen bij dat toestel gebeurd, meldt Samsung.

Ontbranding

De afgelopen tijd zijn er diverse berichten in de media gekomen over spontaan ontbrandende Galaxy S7 (Edge)-telefoons. Samsung meldt dat de oorzaak van de ontbranding van die toestellen buiten de telefoons moet worden gezocht.

Batterij

De oorzaak van de ontbrandende Note 7 heeft naar alle waarschijnlijkheid te maken met de batterij. Die is van technologie voorzien om hem snel op te laden. Hoewel de oorzaak nog officieel moet vast komen te staan, hebben deskundigen erop gewezen dat Samsung hier waarschijnlijk over de grens van het mogelijke is gegaan.

Verklaring Samsung

De verklaring over de Samsung Galaxy S7 (Edge) luidt letterlijk als volgt:

Samsung stands behind the quality and safety of the Galaxy S7 family. There have been no confirmed cases of internal battery failures with these devices among the more than 10 million devices being used by consumers in the United States; however, we have confirmed a number of instances caused by severe external damage. Until Samsung is able to obtain and examine any device, it is impossible to determine the true cause of any incident.

Oftewel, niemand hoeft zich zorgen te maken over de Galaxy S7 en de Galaxy S7 Edge. Er is nog niet één geverifieerd geval van een telefoon van deze series, waarbij de oorzaak van ontbranding in het toestel zelf lag.

  • Delen:
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)

Reacties

  1. trudy
    12 november, 2018 om 19:20

    Hoe krijg ik googl gestopt van mijn telefoon

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.