Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Specificaties voor onaangekondigde OnePlus 4 opgedoken

Geschreven door
Geplaatst op14 november 2016, 9:40 CategorieAndroid

Er zijn al specificaties opgedoken van de OnePlus 4, terwijl de aankondiging van de OnePlus 3T nog op zich laat wachten. Over de 4 wordt gezegd dat we tot 8GB aan werkgeheugen mogen verwachten. Ook zal er een accu van 4000mAh in worden geplaatst.

OnePlus 4: 8GB ram en meer

Deze week wordt als het goed is de OnePlus 3T aangekondigd. Achter de schermen zou OnePlus ondertussen ook druk bezig zijn met de voorbereidingen van de OnePlus 4. Over dat toestel zijn de eerste geruchten namelijk al verschenen, waaronder de specificaties van de smartphone. De bron van deze geruchten meldt dat het cijfer vier inderdaad achter de naam van het toestel geplakt wordt. Daarnaast leeft de gedachte dat het scherm dit keer 5,3-inch groot wordt. Daarmee zou het apparaat niet meer in de categorie phablets vallen.

Maar vooral dat laatste lijkt onwaarschijnlijk, omdat phablets momenteel erg populaire zijn. Schermformaten van 5,5- tot 5,7-inch doen het goed, dus waarom zou OnePlus onder de norm gaan zitten? De resolutie zou uitkomen op 2560 bij 1440 pixels. Onder de motorkap zit tot 8GB aan werkgeheugen, evenals de Qualcomm Snapdragon 830 en een accu van 4000mAh. Naast een duallens-camera, zal er ook 128GB aan opslagruimte zijn. Wanneer de OnePlus 4 wordt aangekondigd, is niet bekend. Maar de verwachting is: voorlopig nog niet.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.