Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Spelers kunnen nu ook zelf puzzels maken in Deus Ex GO

Geschreven door
Geplaatst op24 november 2016, 9:22 CategorieAndroid

Square Enix heeft een update vrijgegeven voor de game Deus Ex GO op zowel Android als iOS, waardoor spelers nu ook zelf puzzels kunnen maken. Wanneer je begint met het maken van zo’n puzzel, dan zal de game al een basis voor je hebben neergelegd.

Zelf puzzels maken in Deus Ex GO

Speluitgever Square Enix heeft een update uitgebracht voor Deus Ex GO. Spelers kunnen vanaf vandaag (in elk geval op iOS, de Android-versie moet nog van de update worden voorzien) ook zelf puzzels maken. Wanneer die modus wordt gestart, dan zal het spel alvast een basis aanbieden waar de puzzelmaker op kan voortbouwen. De indeling zal volledig willekeurig zijn. Spelers krijgen de mogelijkheid alles te veranderen wat ze willen; ze kunnen onderdelen toevoegen, verplaatsen en zelfs weghalen, op weg naar de beste puzzel.

De reden dat de game spelers aanvankelijk geen leeg veld geeft, is om de puzzelaars die moeite hebben met beginnen alvast op weg te helpen. Het maken van die puzzels levert ook nog leuke in-game extra’s op, zoals extra undos en resets voor in het spel zelf. Wanneer je level klaar is, dan kun je hem uploaden. Andere spelers kunnen niet zoeken naar de zelfgemaakte levels, maar kunnen ze wel spelen in een vaste volgorde, bepaald door de game zelf. Op moment van schrijven is Deus Ex GO ook nog in de aanbieding, op zowel Android als iOS.

  • Deus Ex GO
  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.