Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Stresstests laten zien hoe weerbaar de Xiaomi Mi Mix is

Geschreven door
Geplaatst op17 november 2016, 11:44 CategorieAndroid

De Xiaomi Mi Mix is een phablet met ontzettend dunne randen, die ook nog eens ontzettend weerbaar blijkt te zijn. De bekende YouTuber JerryRigEverything heeft de grote smartphone aan een aantal stresstests onderwerpen.

Check de stresstests met de Xiaomi Mi Mix

YouTuber JerryRigEverything is er één die video’s uitbrengt waarin hij smartphones onderwerpt aan verschillende stresstests. Met deze beproevingen wil de beste man laten zien hoe weerbaar de nieuwste smartphones en andere producten zijn. Deze week is de Xiaomi Mi Mix aan de beurt, een phablet die onlangs werd aangekondigd door fabrikant Xiaomi. Net zoals alle andere toestellen die JerryRigEverything test, zien we ook in deze video hoe de Mi Mix het ervan afbrengt in een serie tests waarbij hij wordt blootgesteld aan hitte en scherpe objecten.

De Xiaomi Mi Mix is een phablet met dunne randen — ook wel een randloos scherm genoemd. De phablet loopt op een 2,35Ghz Snapdragon 821-processor, heeft 4GB of 6GB aan werkgeheugen naar keuze, en 128GB of 256GB aan opslaggeheugen, ook naar keuze. Het 6,4″-scherm is een full hd super amoled-display. Aan de achterkant zit een camera met een resolutie van zestien megapixel met twee flitsers en autofocus. De frontcamera zit aan de onderkant van het apparaat en beschikt over vijf megapixel. Ook is er een 4400mAh-accu aanwezig.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.