Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

SwiftKey Hub op Android is van een nieuwe look voorzien

Geschreven door
Geplaatst op29 november 2016, 9:11 CategorieAndroid

SwiftKey heeft de SwiftKey Hub op Android van een nieuw look voorzien. De update voor de applicatie is nu te downloaden. Ook zal de app enkele nieuwe features presenteren, waaronder een incognitomodus.

SwiftKey Hub op Android

SwiftKey wordt nog altijd als één van de beste toetsenborden voor mobiele apparaten gezien. Het is daarom niet vreemd dat de ontwikkelaar zijn apps blijft updaten met nieuwe features en een nieuwe look, zoals vandaag het geval is met de SwiftKey Hub op het mobiele platform van Google. Met de nieuwe Hub zijn gebruikers sneller in staat de meest gebruikte zinnen toe te voegen. Wanneer je nu vanaf links het hamburgermenu oproept, dan vind je daar enkele nieuwe opties terug, zoals SwiftKey Clipboard, Shortcuts en Incognito Mode.

Binnen de Clipboard kun je zinnen en woorden opslaan die je vaak gebruikt. Je kunt ze binnen deze categorie opzoeken en kopiëren en vervolgens plakken in de app waar je dat wil. Met de Shortcuts is het mogelijk een snelkoppeling naar de opgeslagen zinnen en woorden te maken, die staan opgeslagen in de Clipboard. Binnen de Incognito Mode kun je vrij typen, zonder dat SwiftKey ergens rekening mee houdt of de data opslaat die je genereert. Daarnaast hebben de makers nog ondersteuning toegevoegd voor enkele buitenlandse talen.

  • SwiftKey
  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.