Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

SwiftKey introduceert incognitomodus voor Android en iOS

Geschreven door
Geplaatst op14 november 2016, 8:40 CategorieAndroid

De populaire toetsenbordapplicatie SwiftKey heeft een update gekregen die de nieuwe incognitomodus met zich meebrengt. Wanneer je de app in deze modus zet, dan zal die geen nieuwe woorden of zinnen leren en opslaan.

Incognitomodus voor SwiftKey

Hoewel SwiftKey momenteel één van de meest populaire toetsenborden op Android en iOS is, ontkomt de applicatie niet aan de vraag of de data die die opslaat ook echt veilig is. Helemaal niet na de problemen rondom de synchronisatie, die het bedrijf wel snel heeft kunnen oplossen. De ontwikkelaars van het toetsenbord hebben al eens aangegeven dat de app niets leert wanneer je ergens een wachtwoord of andere gevoelige informatie invult, maar dat is voor veel gebruikers helaas niet voldoende. Ze willen meer zekerheid en ook zeker weten dat er een moment is waarop niets wordt geleerd en ook niets wordt opgeslagen. De nieuwe update helpt hierbij.

De update voor SwiftKey neemt namelijk de incognitomodus met zich mee. Binnen deze modus weet SwiftKey niet wie er achter het toetsenbord zit en zal derhalve geen nieuwe woorden of zinnen opslaan. Bètatesters hebben deze functie al sinds oktober kunnen uitproberen, maar vanaf nu is de incognitomodus dus voor iedereen beschikbaar. Wil je de modus activeren? Dan ga je naar de SwiftKey Hub en tap je vervolgens op het tandwielicoon. Daar kun je kiezen voor Incognito. Het toetsenbord zelf zal zwart worden en je zult een icoontje met een masker zien verschijnen, zodat je zeker weet dat je de goede modus hebt geactiveerd binnen de app.

  • SwiftKey
  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.