Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Telltale Games werkt aan game van Guardians of the Galaxy’

Geschreven door
Geplaatst op14 november 2016, 12:22 CategorieGaming

Telltale Games, bekend van The Walking Dead en Batman – The Telltale Series, werkt mogelijk aan een game van Guardians of the Galaxy. Dat blijkt uit documenten die zijn vrijgegeven door stemacteurs die momenteel aan het staken zijn.

Guardians of the Galaxy – The Telltale Series?

Het lijkt erop dat Telltale Games – bekend van verhalende games als The Walking Dead, The Wolf Among US en, als meest recente release, Batman – The Telltale Series – werkt aan een game van Guardians of the Galaxy (GotG). Dat staat in elk geval te lezen in een document dat is vrijgegeven door stakende stemacteurs, die momenteel voor betere voorwaarden pleiten in de Verenigde Staten. Stemacteurs die momenteel bezig zijn met een project af maken en een lijst van die games circuleert nu online. De GotG-game is één van die games op de lijst.

Op de lijst is de naam ‘Guardians Of The Galaxy — The Video Game’ te vinden. Daarboven staat ‘The Walking Dead: Season 3’. Hoewel Telltale Games niet bij naam wordt genoemd, is er wel een ander bedrijf voor de namen van de bovengenoemde games te vinden: O’Farrell Enterprises, een bedrijf van voice-over director Darragh O’Farrell. Eerder liet Telltale al weten te weten aan een game van Marvel, maar destijds kwam niet naar buiten wat voor game dat was. GotG is een obscure strip van de comicgigant, met een succesvolle film op z’n naam.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.