Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

TuneIn Radio op Android laat gebruikers podcasts offline beluisteren

Geschreven door
Geplaatst op16 november 2016, 9:51 CategorieAndroid

De radio- en podcastapplicatie TuneIn Radio laat gebruikers voortaan podcasts downloaden en offline beluisteren. Luisteraars kunnen daarvoor naar de pagina van de podcastmaker gaan en vanaf daar de podcast naar keuze downloaden.

Offline podcasts beluisteren TuneIn Radio

TuneIn Radio stelt gebruikers voortaan in staat podcasts te downloaden, zodat die offline beluisterd kunnen worden. Luisteraars gaan daarvoor naar de pagina van de podcastmaker, waar er nu ook een knop te vinden is voor het downloaden van de afleveringen. Het is wel een vereiste dat je op een wifi-netwerk zit; het downloaden kan niet gebeuren via het mobiele netwerk. Wanneer de podcast is binnengehaald, dan kan die worden gevonden in de sectie voor favorieten. Deze optie kan zowel data als energie van de accu besparen voor de luisteraars.

Ook is het handig wanneer gebruikers weten dat er geen internet beschikbaar is op de plek waar ze zijn. De functie is nu beschikbaar voor zowel de gratis als betaalde versie van de app. Gebruikers die toegang hebben tot de betaalde variant van de app, krijgen te maken met minder advertenties en meer content. De TuneIn Radio-applicatie is een app waarmee je niet alleen podcasts, maar ook naar de radio kunt luisteren. Daarnaast is er een groot aanbod op het gebied van nieuws, sport, shows en natuurlijk muziek. Hieronder vind je de applicatie.

  • TuneIn Radio (gratis)
  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.