Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Twitter op iOS 10 is voorzien van rijke notificaties

Geschreven door
Geplaatst op18 november 2016, 15:29 CategorieApplicaties

Voortaan kunnen gebruikers van Twitter met iOS 10 gebruikmaken van rijke notificaties en meer handelen verrichten zonder de app te openen. Zo kunnen gebruikers verschillen soorten media bekijken zonder de app te openen, zoals foto’s en video’s.

Download de update voor Twitter

Twitter ondersteunt voortaan de rijke notificaties van iOS 10. Rijke notificaties stellen gebruikers in staat veel handelingen binnen een app te verrichten, zonder daarvoor de applicatie zelf te hoeven openen. In het geval van dit sociale medium, kunnen twitteraars alvast foto’s en video’s bekijken en audio beluisteren, maar ook antwoord geven op andere tweets, bijvoorbeeld. Tweets die in de notificatiebalk verschijnen tonen aanvankelijk een kleine afbeelding. Maar wanneer de gebruiker de notificatie even indrukt, dan zal de media worden geopend.

Heb je geen iPad of iPhone met iOS 10 aan boord, dan zal het netwerk snel de update jouw kant op sturen. In eerste instantie zul je geen verschil merken met de vorige versie van de app, dus zul je een notificatie moeten ontvangen om te checken of de update is geslaagd. Heb je geen apparaat met Force Touch, dan kun je naar links vegen om de media te openen, aangezien het scherm indrukken dan niet het gewenste effect oplevert. Eerder waren de rijke notificaties alleen weggelegd voor first-party apps, maar steeds meer ontwikkelaars omarmen hen.

  • Twitter
  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.