Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Twitter zal antwoorden anders gaan rangschikken in mobiele apps

Geschreven door
Geplaatst op30 november 2016, 9:21 CategorieAndroid

Twitter heeft een belangrijke verandering doorgevoerd aan de apps op Android en iOS: antwoorden worden voortaan anders gerangschikt. Tweets die populair zijn binnen een gesprek op het netwerk, zullen beter worden uitgelicht.

Update voor Twitter op Android en iOS

Twitter heeft via zijn eigen blog bekendgemaakt dat antwoorden op tweets voortaan anders gerangschikt zullen worden in de mobiele apps van het sociale netwerk, die je kunt downloaden op Android en iOS. Zo zullen gebruikers vaker tweets voorbijkomen van de mensen die zij persoonlijk volgen. Ook zullen er meer tweets in beeld verschijnen waarop gereageerd is door degene die de eerste tweet plaatste. Deze methode is al sinds vorig jaar beschikbaar op de website van het netwerk en wordt nu dus ook uitgerold naar de mobiele applicaties.

De verandering houdt in dat iedereen straks andere tweets in zijn tijdlijn voorbij ziet komen. De tweets die je zult zien, zijn de tweets van de mensen die je volgt. Uiteraard kun je het complete gesprek uitvouwen en andermans reacties ook terugvinden. Populaire tweets zullen dankzij deze verandering ook vaker naar boven komen. Maak je dus een mooie grap, dan is de kans groot dat je daar een groot publiek mee bereikt. Daarnaast laten tweets voortaan ook zien hoeveel antwoorden ze hebben gekregen. Dat getal staat naast het antwoordknopje.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.