Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Beide versies Nvidia Shield Tablet krijgen ondersteuning voor Vulkan 1.0.1.0

Geschreven door
Geplaatst op4 november 2016, 9:15 CategorieAndroid

Nvidia heeft een update aangekondigd voor beide versies van de populaire gamingtablet Nvidia Shield Tablet met Android. De apparaten worden voorzien van de nieuwste versie van Vulcan, die het mogelijk maakt dat de devices mooie graphics kunnen presenteren.

Download de update voor de Nvidia Shield Tablet

Of je nu de oude of de nieuwe versie van de Nvidia Shield Tablet hebt, maakt niet uit. Want eigenaars van deze tablet kunnen nu rekenen op een update voor het apparaat, die ondersteuning toevoegt voor de nieuwste versie van de Vulcan-api. Die api zorgt ervoor dat Android mooie graphics kan weergeven op het scherm. Ook wordt de hardware die daarvoor bedoeld is, voortaan efficiënter benut. Mocht je de oude Shield Tablet hebben, dan dien je update 4.4 te downloaden. K1-eigenaars mogen uitkijken naar updatenummer 1.5.

Daarnaast brengt deze update ook een aantal andere dingen met zich mee. Zo zullen tablets niet zomaar in een boot loop (een situatie waarin de hardware zichzelf opnieuw blijft opstarten) terechtkomen wanneer de sd-kaart bijna vol is. Ook zal het systeem wederom een stuk veiliger worden. Als laatste noemt Nvidia uiteraard enkele bugfixes en prestatieverbeteringen en zoals altijd worden die niet bij naam genoemd. Ondertussen werkt het bedrijf samen met Nintendo aan diens nieuwe spelcomputer die onlangs onthuld is: de Switch.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.