Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Deze video kan ervoor zorgen dat je iPhone of iPad vastloopt

Geschreven door
Geplaatst op22 november 2016, 9:14 CategorieiPad

Er is een video opgedoken die ervoor kan zorgen dat je iPhone of iPad vastloopt. Let de komende dagen dus goed op wanneer je op een link tapt. Gelukkig lijkt het er niet op dat er blijvende schade is. Ook kan het probleem zo worden opgelost.

Video laat iPhone of iPad vastlopen

Eens in de zoveel tijd duikt er een bestand op dat ervoor zorgt dat er iets gebeurt met je iPhone of iPad. Dinsdag is er ineens een video opgedoken die ervoor zorgt dat je iOS-apparaat eerst heel traag wordt en daarna helemaal vastloopt. Je dient daarvoor wel de video te hebben gestart. Je doet er dus goed aan de komende dagen goed op te letten bij het tappen op links, omdat je zomaar naar die video gestuurd kan worden. Hoe het komt dat de video je iPhone of iPad traag maakt, dat is momenteel niet bekend. Maar er is een oplossing.

Want wanneer je je iOS-apparaat helemaal opnieuw opstart middels een hard reset dan zal het probleem verholpen worden. Op de iPhone 7 en iPhone 7 Plus dien je daarvoor de aan-uitknop en de volumeknop (naar beneden) ingedrukt te houden. Op andere modellen kun je de thuisknop en de aan-uitknop lang ingedrukt houden, waarna de apparaten uit zichzelf opnieuw worden opgestart. Het lijkt er niet op dat de video permanente schade achterlaat. Desondanks is het geen fijn idee dat die video rondzweeft – al is het maar vanwege de irritatie.

  • Delen:
Apple iPad Pro 9.7 inch
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.