Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Video: Zo pak je nou een OnePlus 3T uit – in een straaljager

Geschreven door
Geplaatst op28 november 2016, 9:05 CategorieAndroid

OnePlus heeft een video op YouTube geplaatst waarin iemand in een straaljager de nieuwe OnePlus 3T uit zijn verpakking haalt. Het is natuurlijk een grote reclamevideo, maar het is wel tof om te zien hoe het apparaat zo hoog in de lucht wordt uitgepakt.

Zo pak je nou een OnePlus 3T uit

Op YouTube staan talloze video’s waarin smartphone en andere producten worden uitgepakt. Vaak is dit mooie promotie voor de fabrikant, maar de video’s kunnen ook alvast een voorproefje geven van een aanstaande recensievideo, bijvoorbeeld. De Chinese fabrikant OnePlus doet nu vrolijk mee aan dit aanhoudende fenomeen, maar dan wel op een ander niveau. Het bedrijf stuurt namelijk iemand de lucht in in een straaljager om de nieuwe smartphone uit te pakken. En het resultaat daarvan kun je nu zien in de onderstaande YouTube-video.

De OnePlus 3T is een verbeterde versie van de OnePlus 3. Het apparaat beschikt over een scherm van 5,5-inch, met een schermresolutie van 1920 bij 1080 pixels. Onder de motorkap zit de verbeterde Qualcomm Snapdragon 821-processor, samen met 6GB aan werkgeheugen. Zowel aan de voor- en achterkant zit een camera met een resolutie van zestien megapixel. Verder is er een accu van 3400mAh aanwezig, die met Dash Charge supersnel op te laden is. Het toestel is nu te koop voor een bedrag vanaf 439 euro, via de OnePlus-website.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.