Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Vierde bèta van iOS 10.2 nu beschikbaar voor alle testers

Geschreven door
Geplaatst op29 november 2016, 9:28 CategorieiPad

Apple heeft op maandagavond de vierde bèta gelanceerd van iOS 10.2 voor ontwikkelaars en de publieke testers van het mobiele besturingssysteem. Mocht je dus al meedoen met het bètaprogramma, dan is het mogelijk dat je de update elk moment kunt binnenhalen.

Download de vierde bèta van iOS 10.2

Sinds maandagavond Nederlandse tijd is het mogelijk de vierde bèta van iOS 10.2 binnen te halen. Dat geldt voor zowel ontwikkelaars als de publieke testers van de nieuwe software. De update introduceert onder meer nieuwe emoji, zoals het clownsgezicht, de selfie, de uil, een pannenkoek en nog veel meer. Ook zijn er meer achtergronden (voor iPhone 7/7 Plus) beschikbaar, evenals extra opties voor de muziekspeler en de berichtendienst iMessage. Aanmelden voor de bèta kan hier. Maar let wel op, want dat neemt wel risico’s met zich mee.

Later dit jaar wordt iOS 10.2 officieel gelanceerd voor iedereen. De onderstaande iOS-apparaten kunnen de nieuwe versie van het besturingssysteem downloaden.

Voor meer informatie over de iPhone 7 Plus, kun je terecht op onze productpagina van de phablet. Hier lees je wat de grootste verschillen zijn tussen de 7 Plus en de iPhone 6S Plus.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.