Ziggo: Horizon Go wordt Ziggo Go en Windows-app komt eraan

09 november 2016 1 Minuut 0 Reacties
ziggo-go

Ziggo heeft vandaag bekendgemaakt dat de Horizon Go-app voortaan door het leven zal gaan als de Ziggo Go-app. Daarnaast zal het bedrijf de Android- en iOS-versie van de app vandaag nog vergezellen van een Windows 10-versie, en binnenkort van een html5-variant.

Ziggo is flink aan het vernieuwen op het gebied van apps. De nieuwe naam, Ziggo Go, wordt gelijk overal doorgevoerd. Ook de website van de dienst is voortaan te bereiken op Ziggogo.tv. Daarnaast laat het kabelbedrijf weten dat er gewerkt wordt aan een html5-versie van de web-app maar die is op dit moment nog niet op de website te vinden.

Volgens Ziggo wordt er een Windows-app uitgebracht zodat gebruikers niet meer afhankelijk zijn van de verouderde Silverlight-plugin als ze de web-app openen. De app voor Windows-apparaten is hier te downloaden. De apps voor Android en iOS zijn ook voorzien van een update, maar zijn maar op een klein aantal punten verbeterd. Zo is er op het homescherm niet langer een lijst met tv-zenders te vinden maar een overzicht van de programma’s die op dat moment het meest worden bekeken.

Het Nederlandse bedrijf wil klaarblijkelijk af van het UPC-erfgoed en zet de eigen naam voorop. Ook de abonnementen ondergingen onlangs een naamverandering.

Reacties (0)