Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Zo ziet Android 7.0 Nougat er (mogelijk) uit op de Galaxy S7 Edge

Geschreven door
Geplaatst op9 november 2016, 17:57 CategorieAndroid

Er zijn screenshots en wat video’s naar buiten gebracht waarmee we een eerste indruk krijgen van hoe Nougat er op de Galaxy S7 Edge uitziet. Het lijkt erop dat Samsung goed gekeken heeft naar de interface van iOS, aangezien de nadruk op strak en wit ligt.

Zo ziet Nougat eruit op de Galaxy S7 Edge

Er zijn screenshots en video’s naar buiten gekomen waarop de nieuwe interface voor de Galaxy S7 Edge te zien is. Waarschijnlijk gaat de interface er zo straks in Europa uitziet, maar dan met een leesbare tekst, natuurlijk. De onderstaande beelden zijn voorlopig alleen ter referentie, aangezien Samsung nog een hoop kan aanpassen aan de software. Momenteel wordt Nougat getest in onder meer Zuid-Korea, en met de juiste gebruikersfeedback kan er dus nog het één en ander veranderen. Wat dat is, moet nog blijken, natuurlijk.

Wat opvalt aan deze interface, is dat Samsung de vormgeving van vorig jaar voortzet qua design. Daarbij lijkt het ook alsof het bedrijf goed heeft gekeken naar de concurrentie (iOS), aangezien er meer nadruk ligt op strak en wit. Uiteraard komen de bekende groene en blauwe kleuren wederom terug in het design. Op zich oogt het allemaal netjes, maar moeten we dus nog even afwachten hoe het complete systeem eruit komt te zien. Check hieronder de gelekte screenshots en daaronder de video’s van de website SamMobile.

galaxy-s7-edge-nougat-2

galaxy-s7-edge-nougat-3

  • Delen:
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.