Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Zo ziet het nieuwe deelmenu van Windows 10 eruit

Geschreven door
Geplaatst op29 november 2016, 9:20 CategorieWindows

Er zijn afbeeldingen naar buiten gebracht waarop het nieuwe deelmenu van het besturingssysteem Windows 10 te zien is. Microsoft is voornemens deze interface aan te passen en opnieuw te introduceren met de release van de Creators Update.

Deelmenu Windows 10

Als er één onderdeel binnen Windows 10 ongebruikt blijft, dan is dat waarschijnlijk het deelmenu. Die interface is sinds de release van Windows 8 niet meer aangepast en is sindsdien al een doorn in het oog van veel Windows-gebruikers. Maar er is hoop, aangezien Microsoft voornemens is dat menu aan te passen. En die aanpassingen zullen waarschijnlijk worden doorgevoerd wanneer de Creators Update wordt gelanceerd. De verwachting is dat die volgende grote update voor het Windows OS aan het begin van volgend jaar gelanceerd wordt.

Wanneer je nu een bestand wil delen binnen Windows 10, dan zal er een menu aan de rechterkant van het scherm verschijnen. In dat menu tref je de applicaties aan waarmee je iets kunt delen. In de nieuwste preview build van het OS is het nieuwe deelmenu al te activeren en de website Neowin heeft dat al gedaan (onder andere door dingen in het register te veranderen, wat we niet aanbevelen), waardoor we dus al een preview krijgen van hoe dat menu eruit komt te zien. De verwachting is dat de namen straks goed onder de apps weergeven worden.

windows-10-deelmenu-creator

  • Delen:
Microsoft Surface Pro 4
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.