Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Action Launcher 3 maakt Quickpage gratis voor iedereen

Geschreven door
Geplaatst op12 december 2016, 9:52 CategorieAndroid

De maker van de Action Launcher op Android heeft een nieuwe update aangekondigd, die onder meer de Quickpage gratis maakt voor iedereen. Daarnaast brengt de update ook nog een aantal andere functies met zich mee.

Quickpage van Action Launcher nu gratis

De Action Launcher is nog altijd één van de meest populaire launchers van dit moment. Een launcher kan het uiterlijk van het thuisscherm en zijn functionaliteit aanpassen en uitbreiden. Er is een gratis versie beschikbaar, evenals een variant waar je voor moet betalen. De Quickpage was altijd een onderdeel van het betaalpakket, maar nu niet meer. Heb je de launcher op je Android geïnstalleerd en heb je daar niet voor betaald, dan krijg je nu toegang tot die Quickpage, met daarop handige widgets, zoals bijvoorbeeld je agenda.

Je bereikt de Quickpage door vanaf rechts naar links te vegen over het scherm. Mocht je al een andere functie op die beweging hebben ingesteld, dan kan het zijn dat de app de ene keer die app en de andere keer de Quickpage opent. Daar zul je dus nog even naar moeten kijken. Gebruikers die voor de app hebben betaald, kunnen zien bij de app hoeveel notificaties er zijn binnengekomen en krijgen toegang tot de scrolfunctie voor de dock, onderin het scherm. Zo kun je nu meer applicaties onderin plaatsen, mocht je dat willen doen.

  • Action Launcher 3
  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.